Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Jag snokar alltid runt bland montrarna

Jag tycker att jag har märkt en stor skillnad på mässorna när det gäller presentreklam, de delar ut lite roligare saker en vad de gjorde tidigare och det gillar jag för när jag är på mässor så brukar jag gå runt och snoka bland montrarna för att kolla vad de har för saker som de ger bort eller vad det är för godsaker som det bjuds på. En lyckad mässa är när man kommer hem med förutom nya och bra kontakter en välfylld påse med en massa roliga prylar. Företaget som jag jobbar på brukar också satsa på att erbjuda lite roligare saker som vi ger till våra besökare och fast det kanske anses som ett billigt sätt att få kunder så funkar det faktiskt folk blir glada och det blir en trevlig stämning i montern. Jag kan ha lite svårt för när det bjuds på alkohol för det tycker jag inte passar när man ska stå och göra affärer.

Leave a Reply