Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Jag gillar att rita av människor

Ett av mina intressen är att rita av människor ute på stan. Det kan vara när man sitter på bussen eller på tunnelbanan eller kanske när man sitter och äter. För det mesta så märker människor inte att man ritar av dem, de är för upptagna med att hålla på med sin mobil. Dessutom brukar jag ibland ha på mig solglasögon ibland för att folk blir lite obekväma om de märker att man tittar på dem. En gång när jag satt på en restaurang nacka och ritade av en kille så märkte han det. Han kom fram och började prata med mig, det var första gången någon hade märkt nåt så jag var lite orolig över hur han skulle reagera. Han blev dock bara glad och undrade om han kunde få teckningen. Han fick den, och dessutom fick han mitt telefonnummer. Ett lite annorlunda sätt att träffa en kille på, men det kändes väldigt fint.

Leave a Reply